6 minuten leestijd

Samen werken aan een veilige omgeving

In deze bijzondere tijd staan de medewerkers van Beercoo voor een uitzonderlijke uitdaging. Schoonmaakdiensten zijn een onderdeel van de vitale en cruciale beroepsgroepen. Logisch, want juist nu is hygiëne van extra groot belang. Maar dat bereiken we alleen als we veiligheid op één zetten: van onszelf, onze collega’s, klanten en leveranciers.

Cruciale beroepen in de spotlights

Waar cruciale beroepsgroepen zoals schoonmaakdiensten in het verleden nog weleens onzichtbaar leken, zijn de inspanningen van deze werknemers de afgelopen weken niet onopgemerkt gebleven. Een greep uit de media en bedankjes van onze eigen klanten naar schoonmakers.

Bloemen houden van mensen

Een bedankje is altijd fijn en woningcorporatie Vidomes bedankte onze medewerkers met bloemen! Speciaal voor onze schoonmakers die nu bij hun panden de portieken schoonmaken, regelde Inge van Oosten prachtige boeketten. En da’s leuk!

Henk, wij zetten je in het (lente)zonnetje

Bij ons bedrijf werken veel mensen met een verhaal. En we zijn trots op hen, stuk voor stuk. Af en toe verdient iemand een extra hart onder de riem, zoals Henk. Hij verloor zijn vrouw en kreeg het een aantal jaar flink voor zijn kiezen. Hoe hij zijn draai terugvond en nu weer geniet van het leven, lees en zie je hier.

Zeg jij ‘nee’ tegen een lentefrisse entree?!

Blaadjes ontluiken aan de bomen, lammetjes dartelen door de wei… Voel jij de lentekriebels opborrelen? Inderdaad, wij ook en dat betekent dat het tijd is voor een speciale Beercoo voorjaarsactie. En die zetten we dit jaar in het teken van een lentefrisse entree!

15 juni: een speciale dag voor schoonmakers

Op maandag 15 juni is het ‘de dag van de schoonmaker’: de dag dat je de schoonmakers extra kunt bedanken voor hun waardevolle inzet. Maak van de gelegenheid gebruik om je schoonmakers te laten weten hoe belangrijk ze zijn.

Beercoo en Beer helpen Maria terug op de fiets

Door een gebeurtenis uit het verleden, durfde Maria niet meer te fietsen. Als portiekonderhoudster reist ze daarom met het ov naar haar panden in Rotterdam, terwijl ze op fietsafstand van haar werk woont. Zonde, want Maria is daardoor veel tijd en reiskosten kwijt. Rayonleider Ricardo kwam in actie: samen met instructeur Beer zorgde hij dat Maria het vertrouwen én plezier op de fiets terugkreeg.