5 minuten leestijd

Leveren onze toppers de beste service van het land?

Wint Suse, Ingrid of Aydin de titel Schoonmaker van het Jaar 2019? Of valt juist het team van het Worldhotel Wings in de prijzen? Uit al onze medewerkers nomineerden wij onze drie toppers en één topteam voor de Golden Service Awards. Wij hopen dat zij op 28 november hoge ogen gooien op deze landelijke verkiezingen.

Onze nieuwe samenwerkingen

Bij Beercoo zitten we niet stil! En dat is maar goed ook, want onze service met een SMILE zorgt ervoor dat steeds meer bedrijven in en om de Randstad ons leren kennen én van onze diensten gebruik maken. Wie dat zijn? Klik maar op de button…

Je mag je schoenen aanhouden, hoor!

Blaadjes. Modder. Sneeuw. Strooizout. In de natte maanden brengen bezoekers van je bedrijf ongewild viezigheid mee naar binnen. Overbrug deze periode met tijdelijke schoonloopmatten, die vuil en vocht vasthouden. Je beschermt je vloer, je voorkomt uitglijders en… een schoon entree is een gastvrij entree.

Dit brengt een grote lach op ons gezicht

Elke dag maken Beercoo-collega’s mooie en grappige momenten mee, die hen een lach op het gezicht bezorgen. Deze momenten delen zij op de ‘Wall of Smiles’ in het kantoor te Berschenhoek. Van een foto van een collega die is geslaagd voor een opleiding tot een kaartje van een blije klant: bekijk de verhalen, want lachen is delen.

Beercoo verlengt samenwerking met Excelsior4all

Op 13 oktober verlengen Excelsior4all en Beercoo hun maatschappelijke samenwerking voor drie jaar. En dat is goed nieuws voor deelneemsters van het project T=T, dat daarmee verder uitgerold zal worden. Wil jij onze gast zijn tijdens de wedstrijd Excelsior - FC Dordrecht zijn? Lees snel verder!

Wat is hot in schoonmaakland?

Dagschoonmaak is de trend van nu. Maar wat is het? Wij zijn erin gedoken met twee andere regionale schoonmaakbedrijven. De informatie hebben we gebundeld in een whitepaper. Wil je alles weten van dagschoonmaak en resultaatgerichte schoonmaak? Klik dan op de button!

Vak leren? Loop stage bij Beercoo

In de dynamische schoonmaakbranche valt van alles te leren. Ook bij Beercoo! Momenteel lopen Carlijn en Alysha stage bij ons en in november start Timothy op de marketingafdeling. Ken jij studenten die op zoek zijn naar een stageplaats? Laat het ons weten!