4 minuten leestijd

ISALA THEATER

Onze collega’s komen op de mooiste locaties. Ga je mee?

Wat is het Isala Theater?

Jobien Rentmeester, marketing manager: “Het Isala Theater is van huis uit een toneeltheater. Wij bieden veel mooi toneel aan, maar in onze twee zalen tonen we alle genres. Van musicals en cabaret tot familievoorstellingen en concerten.

Ook organiseren we vernieuwende concepten, zoals de Isala Dinnershow, een luxe driegangendiner op het toneel, terwijl grote musicalsterren live aan tafel zingen."

Welke bezoekers ontvangen jullie?

Jobien: “Het Isala is een theater van de regio en biedt voor elk wat wils. Wij kennen veel van onze bezoekers en zij kennen ons. We staan er altijd met een vast horecateam, dat voelt vertrouwd voor onze gasten. Daarnaast zijn José, Yole (directie, red.) of ik altijd aanwezig tijdens theateravonden. We ontvangen de artiesten, zien de voorstellingen en vinden het fijn om de mensen te horen en de sfeer te proeven.”

Wat maakt het Isala Theater leuk?

Jobien: “Dat vertrouwde gemeenschapsgevoel. Dat je altijd wel bekenden tegenkomt. De intimiteit van het theater; je zit dichtbij het podium, zelfs als je op het balkon zit, kun je bij wijze van spreken met de artiesten praten. En dat ons team een ontzettend goede service levert.”

Waar blijkt die goede service uit?

Jobien: “Met name dat je je tijdens je avond uit geen zorgen hoeft te maken over basisdingen. De infrastructuur, de horeca, het sanitair: dat is gewoon goed geregeld. Je kunt nog zo’n goede programmering hebben, maar als je bezoekers een onfris toilet treffen, dan komen ze niet terug. Zoiets simpels als een schoon theater kan de ervaring maken of breken.”

Wat is dan voor jou het verschil tussen service en gastvrijheid?

Jobien: “Gastvrijheid is voor mij dat bezoekers mogen genieten. Dat ze geen zorgen hoeven hebben vanaf het moment dat ze online kaarten reserveren tot dat ze na de avond weer thuiskomen. Wij zorgen dat het aan niets ontbreekt. Daar voel ik me persoonlijk verantwoordelijk voor, om de gast op die fijne route mee te nemen.”

Win twee kaarten voor De Verleiders

Wil jij de service en de gastvrijheid van het Isala Theater eens ervaren? Grijp je kans! Speciaal voor de lezers van SMILE digizine geeft het theater 2x twee kaarten weg voor de De Verleiders. Onder meer Susan Visser en Jelka van Houten nemen je mee in een humoristische toneelvoorstelling over machtsongelijkheid op de werkvloer. Datum: 10 december 2019, v.a. 20.15 uur.